Företag

Kolmården Apartments jobbar mycket med företag som önskar hyra boenden under båda kortare perioder men också längre perioder. Är ditt företag i behov av boenden?

Se gärna vidare på våra boenden eller fyll i vårt offertformulär för att få ett prisförslag.

Är du i behov av boendelösningar för ditt företag?

Kolmården Apartments har lång erfarenhet av att hitta boendelösningar till företag, oftast hjälper vi byggföretag men finns självklart här tillhands för företag i andra branscher också.

Vi finns i Stavsjö, Nyköping. Endast 700m från E4:an.

Anledningen till att dem flesta företag väljer just oss är främst för läget, bekvämligheten av att hyra färdigmöblerade lägenheter, priset och flexibiliteten som vi erbjuder.

Vi vet att alla företag har olika sorters behov och därför försöker vi alltid att anpassa oss för att kunna fylla just era behov.

Det är bara en 15 minuters bilresa till Norrköping Centrum och 25 min till Nyköping Centrum.

Många av våra företagskunder idag har större projekt i Linköping och väljer därför att bo hos oss då vägen och färden emellan är så smidig.

Vi på Kolmården Apartments kan efter många års praktiskt erfarenhet kalla oss för experter på boendelösningar för just bygg- och entreprenadföretag.

Vi hyr ut över 15 000 bäddar om året.

Fastigheterna äger vi helt själva, vilket gör att vi kan erbjuda mer konkurrenskraftiga priser än majoriteten av uthyrningsföretagen i vårt område. Vi behöver helt enkelt inte betala ut några provisioner eller andra avgifter som normalt tas ut av dig som kund.

Tack vare många års erfarenhet av branschen förstår vi kärnan bakom ett bygg- eller entreprenadprojekt och alla dessa förändring som kan uppstå.

Våra företagsgäster kommer från olika delar av Europa. Vi vet att det kan vara skilda kulturer och rutiner. Men detta är inget problem för oss tack vare vår långa erfarenhet.

Ju längre du väljer att hyra, ju mer lägenheter du vill hyra, desto lägre blir hyran.

Hyresperiod: Minst en månad, avtal kan skrivas upp till tre år.

I våra stugor och studiolägenheter har vi två stycken våningssängar som motsvarar fyra bäddar. Dessa kan passa bra för turister/familjer men absolut inte för vuxna arbetare.

Som långtidsboende rekommenderar vi upp till två personer per studio eller stuga. Då har vardera person en egen säng.

Våra sängar är fina och moderna, 200 cm långa och 100 cm breda, madrasserna är 17cm tjocka. Madrasskydden är 5 cm. Dessutom är våra filtar och kuddar alltid nya och fräscha.

Hos oss sover man helt enkelt gott.

Våra större lägenheter är utrustade med enkla sängar och inte våningssängar.

För att kunna offerera er vårt bästa erbjudande ber vi er att fylla i era uppgifter och behov nedan så återkommer vi med ett bra förslag inom kort!